Finnwald

FinnWald is een bedrijf dat zich richt op ontspanning, gezondheid en genot in de eigen achtertuin. Ze bieden hoogwaardige sauna's en hottubs aan, waarmee mensen kunnen genieten van momenten van rust en gezelligheid, zowel alleen als met familie en vrienden. FinnWald gelooft dat deze sessies niet alleen ontspannend en gezellig zijn, maar ook bijdragen aan het welzijn van lichaam en geest.

De sauna's en hottubs van FinnWald bieden ultiem comfort met een ongekende Scandinavische kwaliteit. Ze zijn ontworpen om mensen volledig in het moment te laten opgaan en alle zorgen en verwachtingen los te laten. FinnWald streeft ernaar om échte ontspanning voor iedereen mogelijk te maken, waardoor klanten hun houtgestookte hottub of sauna kunnen samenstellen naar hun eigen wensen. De producten worden vervolgens eenvoudig aan huis geleverd tegen betaalbare prijzen. De materialen die gebruikt worden, zoals Noord-Europees vurenhout, zijn van hoogwaardige kwaliteit en de luxe afwerking maakt ze echte eyecatchers.

Als klanten advies nodig hebben of vragen hebben over de producten, staat het team van FinnWald klaar om te helpen. Ze bieden graag ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat klanten de juiste keuzes maken en optimaal kunnen genieten van hun FinnWald-product.

Dani Dunsbergen

Eigenaar

Nu sinds een tijdje word ik geholpen door Arjan. Enorm fijn om kennis en advies te kunnen vragen aan iemand die helemaal in die wereld zit. Dit heeft mij enorm geholpen bij de vervolg keuzes op het gebiedt van marketing en een stukje website beheer.

Sinds een maand samen met Tim Bunskoeke de marketing opnieuw opgepakt. Via Arjan bij Tim terecht gekomen. Daarnaast heeft Arjan ons ook enorm geholpen met linkbuilding. Enorm fijne samenwerking waar ik al veel aan heb gehad en wat mij in de toekomst ook een stuk verder zal brengen.

Conclusie: een goede ervaring en zeker aan te raden op het moment dat je graag vooruit wilt en niet voldoende kennis hebt in dit vakgebied!!