Over ons team

Een team van gemotiveerde SEO professionals staat voor je klaar.

Ons team bestaat uit professionals die elk gespecialiseerd zijn in hun eigen discipline. Dit betekent dat we in staat zijn om iedereen op elk niveau te helpen. Voel je je niet zeker over SEO en wil je meer begrijpen? Neem contact op met onze SEO consultants. Zij helpen je graag verder om je website te optimaliseren voor zoekmachines en je online zichtbaarheid te vergroten.

Marketing Team - SEO Webflow Template
100+
Bedrijven geholpen
575+
Projecten afgerond
100.000+
Posities verbeterd
2m+
Bezoekers gegenereerd
Analytics Team - SEO Webflow Template
SEO Agency Team - SEO Webflow Template
Het verhaal achter COSEO

Anno 2023 is SEO nog steeds vaag?

Als je een bedrijf hebt, heb je tegenwoordig ook een website nodig. Maar hoe verbeter je nu je positie in de online winkelstraat? Vaak wordt er veel geld uitgegeven aan een mooie website, maar als je website moeilijk te vinden is op zoekmachines, zal het aantal bezoekers beperkt blijven. Bij AFM Sales zagen we dat veel bedrijven niet bezocht werden, terwijl de basis van zoekmachineoptimalisatie (SEO) eigenlijk vrij eenvoudig is. Daarom besloten we consulten aan te bieden om bedrijven uit te leggen hoe zoekmachines werken en hoe ze hun eigen website kunnen verbeteren, zonder dat ze honderden euro's per maand hoeven uit te geven zonder te weten wat er gebeurt. Met COSEO willen we bedrijven nog een stap verder helpen. Door samen te werken met verschillende bedrijven, zorgen we ervoor dat iedereen geholpen kan worden op zijn eigen niveau. Wij bieden de handvatten aan, van geen idee tot professional. COSEO helpt je verder om je online zichtbaarheid te vergroten en je website beter te laten scoren in de zoekresultaten van zoekmachines.

Het dream team

Maak kennis met ons team

Wil jij onderdeel uitmaken van COSEO?

Neem contact met ons op

Heb je hulp nodig om je SEO-ranking te verbeteren?

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen om je online zichtbaarheid te vergroten en je website beter te laten scoren in de zoekresultaten van zoekmachines.

Newsletter - SEO Webflow Template

Ik kan wel hulp gebruiken

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen om je online ambities waar te maken

Neem contact op
Analytics Optimization - SEO Webflow Template

Ik kijk liever nog even rond

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw online doelen te behalen.

SEO Handvatten