Anne Verwij

Anne Verwij

‘’Hier zou je iets mee moeten doen Anne.’’

Mijn gevoel voor taal is altijd aanwezig geweest. Al zolang als ik mij kan herinneren kom ik met suggesties om iets mooi te laten klinken en goed op papier te krijgen. Toveren met woorden en daarmee zorgen voor impactvind ik één van de leukste dingen om te doen!

De wereld van copywriting en marketing is geen rode draad in mijn achtergrond. De aansluiting vinden met elkaar door middel van tekst is dat wel.
Tijdens mijn tussenjaar in het buitenland heb ik mijn ervaringen gedeeld op mijn reisblog. Daarna heb ik HBO Pedagogiek gestudeerd en ook daarin kwam mijnwoordenschat en taalbegrip goed van pas bij verslagen en rapportages. Daar werd ik, door mijn oog voor detail, regelmatig gevraagd teksten na te kijken en te redigeren, heerlijk.

Later ben ik wervende teksten gaan schrijven voor klanten op social media. Met schrijven over het onderwerp zelfontwikkeling zet je mij direct AAN. De woorden rijgen zich aan elkaar tot zinnen en binnen no time staat het. De teksten die hieruit voortkomen zijn herkenbaar, komen binnen en raken je.

Ik help het liefst ondernemers om zichzelf op de kaart te zetten en hun fantastische waarde tekstueel vorm te geven op bijvoorbeeld websites en social media. Hoe fijn is het om iemand voor je te hebben die je jouw verhaal, en de regels daartussen, ziet en hoort en vervolgens vertaalt naar de juiste tone of voice.

Laten we allebei doen waar we goed in zijn. Twee keerknipperen met je ogen en het staat als een huis!

Anne Verwij

Anne Verwij

Copywriter

Doe waar jij goed in bent. Dan doe ik dat ook! Zit jouw waarde in jouw hoofd maar krijg je het voor geen meter ‘op papier’? Iemand nodig die tussen de regels door kan lezen en invoelen wat jij precies bedoelt? Dan moet je mij hebben! Ik zorg voor de juiste woorden, tone of voice en een sterke opbouw. Door mijn achtergrond spreek ik de taal van coaching en (alternatieve) hulpverlening vloeiend. Wat erin resulteert dat mijn teksten jouw ideale klant direct raken en tegelijkertijd zorgen voor herkenning en vertrouwen. Van een vaag idee naar een tekst die staat als een huis. Met veel enthousiasme ga ik voor jou aan de slag om jouw visie en verhaal ook tekstueel van het scherm te laten spatten!

Website bekijken

Neem contact op met:

Anne Verwij

Neem direct contact op met de professional op de manier die jij het prettigst vindt.

Mail Telefoon

Geschreven door:

Anne Verwij

Bekijk alles
No items found.