Demi Houtveen

Demi Houtveen

DemiMarketing

Sinds kleins af aan vind ik het al leuk om teksten te schrijven, maar niet zomaar teksten. Teksten die interesseren en teksten die mensen leuk vinden om te lezen. Daarnaast vind ik het elke keer weer een leuke uitdaging om over een nieuwonderwerp te schrijven. Zo heb ik blogs geschreven over zonnepanelen, koffie, recreatiewoningen en sales, maar ook reisblogs en klantcases ontbreken niet inde lijst. Je kan het zo gek niet bedenken! 

 In juni 2021 heb ik mijn studie commerciële economie mogen afronden. Tijdens verschillende stages die ik had gelopen merkte ik dat mijn interesse vooral lagbij het schrijven van SEO-teksten. Daarnaast leerde ik tijdens deze stages ook veel over mijzelf en dat werken van 9 tot 5 niets voor mij is. Ik wil werkenwanneer ik inspiratie heb en ik wil nog lekker kunnen genieten van mijnvrijheid. Met dit in mijn achterhoofd heb ik mij diezelfde zomer nog ingeschreven bij de KvK. In de tussentijd ben ik mij blijven verdiepen in de nieuwste trends en volg ik trainingen om mijzelf te kunnen blijven verbeteren.

Sinds die tijd werk ik vol enthousiasme en flexibiliteit voor verschillende merken en bedrijven. En straks misschien ook wel met jou! Ik woon in Leusden (Utrecht) en werk voornamelijk remote. Langskomen of op locatie werken is ook geen probleem. Ik vind het fijn om direct te communiceren via WhatsApp of om te bellen. Zo kan er snel geschakeld worden en kunnen we snel stappen gaan zetten. Omdat ik vooral thuis werk, werk ik ook in de avonden of op zaterdag. Op deze manier kan ik mijn diensten flexibel blijven inzetten en kan ik snel blijven schakelen. 

 Wil jij graag website teksten of blogs hebben die mensen helemaal af willen lezen. Die niet alleen worden gewaardeerd door jouw bezoekers, maar ook door Google? Misschien ben ik dan wel de copywriter voor jou. Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek kunnen we altijd een keertje bellen!

Demi Houtveen

Demi Houtveen

Copywriter - Eigenaar DemiMarketing

Ik vind het leuk om teksten te schrijven die mensen graag lezen en waar mensen zich helemaal in kunnen verdiepen. Ik richt mij daarom ook voornamelijk op het schrijven van websiteteksten en blogs. Vol enthousiasme en flexibiliteit heb ik al teksten geschreven voor verschillende merken en heb ik ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven. Tijdens het schrijven hou ik ook rekening met SEO en zoekwoorden. Op deze manier dragen de teksten bij aan de organische ranking in Google.

Website bekijken

Neem contact op met:

Demi Houtveen

Neem direct contact op met de professional op de manier die jij het prettigst vindt.

Mail Telefoon