Donny Mast

Donny Mast

Tijdens mijn afstudeerstage voor de opleiding Commerciële Economie in 2014 maakte ik mijn eerste kennismaking met SEO. Vervolgens 7 jaar gewerkt als SEO consultant, waarvan twee jaar bij Sam Online Marketing, gevolgd door Maxlead. Gedurende deze tijd klom ik op van de positie van junior tot medior tot senior consultant en uiteindelijk SEO team lead. In deze rollen heb ik talloze bedrijven geholpen met het verbeteren van de organische zichtbaarheid. Mijn klantenbestand bestond uit onder andere Basic-Fit, HG, Vacansoleil, Manpower, Q-Park en Luxaflex. Na deze periode heb ik twee jaar als SEO-lead bij Fuga Media gewerkt, waarbij ik wederom verantwoordelijk was voor het beheer van een team en een portfolio van affiliate websites.

Naast mijn consultancy werkzaamheden beheer ik een aanzienlijk aantal eigen affiliate marketing websites, waarvoor ik alle werkzaamheden zelf uitvoer. Van website ontwikkeling tot aan uitvoer van de gehele SEO strategie. Dit heeft zich vertaald in positieve SEO resultaten.


Wil jij samen aan de slag met het verbeteren van de rankings van jouw website in de organische zoekresultaten van zoekmachines, met als doel meer (relevante) bezoekers naar jouw website te genereren? Ik kan helpen met:

- Keyword research, zoekgedrag analyseren
- Content strategie, creatie en optimalisatie
- Technische SEO checks en implementaties
- Linkbuilding / Autoriteit opbouwen
- Sitestructuur optimalisaties
- Website migraties
- SEO strategie en jaarplan maken
- Website analyse / audits
- Concurrentieonderzoek
- Lokale SEO
- Google My Business
- EAT


Mijn SEO strategie is altijd op basis van de laatste trends en ontwikkelingen.


Buiten SEO heb ik een grote passie voor sport. Ik ben in het bezit van een zwarte band Judo en ben dagelijks bezig met sport.

Donny Mast

Donny Mast

SEO-Consultant

Donny Mast begrijpt als geen ander de complexe wereld van SEO en heeft bewezen strategieën ontwikkeld die resulteren in betere rankings en meer organisch verkeer. Vanaf 2015 bezig met website optimalisatie, content creatie, technische implementaties, autoriteit opbouwen en nog veel meer werkzaamheden gerelateerd aan SEO. Donny is resultaatgericht, transparant en vind betrouwbaarheid belangrijk. Jouw online zichtbaarheid verbeteren met Donny?

Website bekijken

Neem contact op met:

Donny Mast

Neem direct contact op met de professional op de manier die jij het prettigst vindt.

Mail Telefoon

Geschreven door:

Donny Mast

Bekijk alles
No items found.