Leon van Essen

Leon van Essen

Leon heeft zijn marketingkennis opgedaan bij een aantal grote bedrijven. Zo begon hij als Stagiair SEO bij bol.com, hier werd een sterke SEO-basis gelegd. Vervolgens was hij online marketeer bij Swiss Sense en Social Deal. Daar leerde Leon ook Google Ads en social media marketing. Tot slot werkte Leon als SEO-specialist voor Springbok Agency. Daar werkte hij voor klanten zoals PostNL, T-Mobile,Tele2, Phillips, Saniweb, Fleurop en Brocacef. Hierdoor heeft Leon ervaring opgedaan in diverse niches en het begeleiden van complete SEO-trajecten. Als bekroning op zijn werk, werd Leon in mei 2022 genomineerd voor Rising Star bij de European Search Awards. Dit betekent dat hij één van de grootste SEO-talenten van Europa is.

Flysome
In maart 2021 ontstond Flysome: een remote marketing agency gericht op het schaalbaar maken van content en online marketing performance. Flysome opereert vanuit de See, Think, Do & Care gedachte. Jouw bedrijf moet zichtbaar zijn in alle fases van de klantreis: van gezien worden tot aankoop en after care voor meer aankopen. Aan iedere fase worden marketingactiviteiten gekoppeld aan online kanalen zoals: SEO, SEA, social media, YouTube en e-mail. Deze kanalenzijn hét middel om mensen per fase te bereiken en te overtuigen. Zo wordt jouw product, dienst of video gezien. Dit leidt tot het gewenste resultaat.

Flysome helpt jou bij:

●      Onlinemarketing naar het hoogste niveau te brengen.

●      Het ontwikkelen van een op data gebaseerde online marketingstrategie.

●      Het ontwikkelen van een contentstrategie die aansluit op de online marketingstrategie.

●      Kanaal audits voor SEO, SEA en social media om jouw online business optimaal in te richten.

●      Uitvoeren van al jouw online marketing werkzaamheden voor online resultaat.

●      Sparren over online marketing vraagstukken.

●      Contentcreatie.

●     Bij het opleiden en trainen van personeel.

Leon van Essen

Leon van Essen

Online Marketeer - Founder Flysome

Leon is de founder van Flysome, een remote marketingbureau dat zich richt op het schaalbaar maken van content en marketingperformance. Zijn specialisatie is SEO. In mei 2022 is Leon genomineerd voor Rising Star bij de European Search Awards. Hij is één van de grootste SEO-talenten in Europa.

Website bekijken

Neem contact op met:

Leon van Essen

Neem direct contact op met de professional op de manier die jij het prettigst vindt.

Mail Telefoon

Geschreven door:

Leon van Essen

Bekijk alles
No items found.