Noëlle Hartman

Noëlle Hartman

In groep 1 van de basisschool was ik al bezig met lezen en schrijven. De liefde voor taal is nooit meer weggegaan. Ik ben niet gespecialiseerd in een bepaalde niche. Ik vind het juist leuk om telkens weer over verschillende onderwerpen te schrijven. Zo heb ik onder andere geschreven over kweektenten, zonnepanelen, reizen, financiën, bespaartips en hardloopschoenen. De soorten teksten waar ik ervaring mee heb zijn: productreviews, productteksten, e-commerce teksten en blogs.

 

In juni 2022 heb ik mijn studie Finance &Control afgerond. Doordat mijn hart bij het reizen ligt ben ik hierna meteen op wereldreis gegaan. Tijdens de wereldreis ontstond het idee om een eigen reisblog te beginnen met tips voor reizigers en digital nomads. Tijdens het schrijven van de blogs kwam de liefde voor schrijven en de Nederlandse taal weer helemaal terug. Vandaar dat ik heb besloten om, in plaats van de financiële wereld in te duiken, copywriter te worden.

 

Via Flysome heb ik veel SEO-kennis opgedaan en heb ik mijzelf verbeterd in het schrijven van gevarieerde teksten. Zo kan ik een content briefing maken, een zoekwoordenonderzoek opstellen en eventueel een contentstrategie opstellen. Doordat ik op wereldreis ben, werk ik remote en moeten de meetings goed gepland worden. Daarin ben ik flexibel, ik kan mij aanpassen aan de Nederlandse werktijden. Ben je op zoek naar de copywriter die SEO-vriendelijke teksten schrijft en jouw lezers informeert en overtuigt? Dan ben ik de juiste persoon voor jou.

Noëlle Hartman

Noëlle Hartman

Copywriter

Mijn sterkste kant is het schrijven van informatieve en enthousiaste teksten. Ik houd ervan om mijn enthousiasme over te brengen door middel van een tekst. Mijn enthousiasme werkt aanstekelijk: veel mensen willen het product of de dienst na mijn review aanschaffen. Verder zijn (wekelijkse) blog posts en rubrieken ook een groot onderdeel van mijn werkzaamheden. Doordat ik SEO-ervaring heb opgedaan bij Flysome kan ik een volledig artikel schrijven: van een content briefing en zoekwoordenonderzoek tot een SEO-vriendelijke tekst.

Website bekijken

Neem contact op met:

Noëlle Hartman

Neem direct contact op met de professional op de manier die jij het prettigst vindt.

Mail Telefoon

Geschreven door:

Noëlle Hartman

Bekijk alles
No items found.