René Andreasi-Bassi

René Andreasi-Bassi

René is een gepassioneerde SEO specialist met ruim 10 jaar ervaring binnen het vakgebied. Hij neemt nagenoeg al zijn SEO beslissingen op basis van data die voortkomt uit wetenschappelijke SEO testen. Dit doet hij samen met andere SEO experts binnen een besloten SEO community. Deze kennis is van onschatbare waarde en geeft hem een voorsprong tijdens het uitvoeren van SEO werkzaamheden.

Gedurende zijn werkzaamheden als SEO specialist heeft René meerdere door SEO gedreven websites en webshops gelanceerd, geoptimaliseerd en doorverkocht. Een hoogtepunt werd bereikt in 2020 toen hij een grote financiële vergelijkingswebsite verkocht voor een mooi bedrag. Meer details hierover vind je op zijn website Heyrene.nl.

Sinds begin 2023 is René via zijn merknaam ‘Hey René’ in te huren als SEO freelancer. Je kunt hem onder andere inhuren voor het optimaliseren van bestaande pagina’s of het maken van een SEO briefing voor een nieuwe pagina. Verder wordt René regelmatig ingehuurd voor het maken van een SEO audit of het herstellen van websites die door toedoen van een Google Update zijn weggezakt in Google's zoekresultaten.

Ook voor technische SEO en het laten schrijven van SEO teksten is René in te zetten. Met zijn waardevolle netwerk aan web developers en copywriters is ieder type SEO opdracht zonder slag of stoot uit te voeren.

Wil je SEO uitbesteden? Dan zit je goed bij René! Kleine ondernemers, bureaus of bestaande SEO teams schakelen René ook dikwijls in voor SEO hulp of coaching. Hierin neemt hij als consultant een adviserende rol in.

Welke SEO diensten je ook wenst af te nemen via Hey René, met zijn voordelige SEO pakketten betaal je hele redelijke prijzen voor zichtbaar resultaat. Bekijk zijn website Heyrene.nl voor een greep uit de tot nu toe behaalde resultaten voor klanten.

Leuk om te weten: René schrijft als zelfstandig SEO specialist ook voor externe gerenommeerde (marketing) platforms. Bekijk zijn auteursprofiel op onder andere Emerce, FrankWatching, en MarketingFacts.

Ten slotte onderhoudt hij ook zijn eigen YouTube-kanaal waar hij geregeld SEO tips geeft en resultaten deelt.

René Andreasi-Bassi

René Andreasi-Bassi

Freelance SEO-specialist

René is een freelance SEO-specialist en sinds 2012 actief met zoekmachine optimalisatie. Via zijn website ‘Hey René’ helpt hij ZZP’ers, het MKB en grote bedrijven om met hun website hoger in de organische zoekresultaten van Google te komen. René werkte voorheen op de marketingafdelingen van o.a. Discovery, Disney en NBC Universal. Bekijk zijn website Heyrene.nl voor meer details, resultaten en tarieven.

Website bekijken

Neem contact op met:

René Andreasi-Bassi

Neem direct contact op met de professional op de manier die jij het prettigst vindt.

Mail Telefoon

Geschreven door:

René Andreasi-Bassi

Bekijk alles
No items found.