Rosalie Schonagen

Rosalie Schonagen

DOOR ROSALIE is een visual agency, speciaal voor bedrijven met een purpose. Want werk hebben met een betekenis, dat vinden wij belangrijk.

We starten een visual identity altijd met een Brand Manual. Hierin verzamelen we ontwerpen voor een logo, kleuren, fonts, templates, (digitale) visitekaartjes: alle uitingen die jij nodig hebt. De Brand Manual is de basis. Vervolgens kunnen we dit uitbreiden met een website-ontwerp, aangevuld met tools om jouw sociale mediakanalen in te zetten voor meer conversie.

Maar we gaan verder. Een ontwerp voor jouw werk- of winkelvloer, gebaseerd op je merkconcept. Het hoort allemaal bij jouw visual identity. En om ze beiden exact met elkaar te matchen, is het fijn om dit bij dezelfde partij onder te kunnen brengen.

Laten we kennismaken om te kijken hoe we samen de identiteit kunnen maken die jij en je merk verdienen!

Rosalie Schonagen

Rosalie Schonagen

Brandstrateeg - Eigenaar DOORROSALIE

We weten het allemaal: zichtbaarheid is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Want alles is met één klik op de knop online te vinden. Hoe zit het met jouw vindbaarheid? En hóé ben je zichtbaar? Heeft jouw bedrijf een sterke merkidentiteit, en weet je die bezoeker via Google ook vast te houden? Laat ons je helpen die sweet spot in de markt te pakken door een merk te creëren dat in één opslag laat zien wat je doet. Een merk dat past jouw visual identity, bij je doelgroep en bij jouzelf.

Website bekijken

Neem contact op met:

Rosalie Schonagen

Neem direct contact op met de professional op de manier die jij het prettigst vindt.

Mail Telefoon