Tabitha Poolen

Tabitha Poolen

Visible content marketing

 

Je hebt een bedrijf of startup en wilt meer doen met marketing. Dan ben je bij Visible op de juiste plek. Of je nu iemand zoekt die je advies geeft, marketing uitvoert of jou helpt met je plannen, Visible neemt alle werkzaamheden uit handen en verzorgt marketing waarmee jij meer verkoopt.

 

Wij zijn Visible

Achter Visible zit Tabitha Poolen, een ervaren contentmarkteer uit Harderwijk met meer dan 10 jaar ervaring in zowel de commerciële als de maatschappelijke omgeving. Tabitha is een kei in interviewen en vertaalt jouw wensen en behoeften eenvoudig naar een marketingstrategie, blog, social mediabericht of andere content. Zo kom jij zowel online als offline goed voor de dag met bedrijfsgroei als resultaat.

 

·       Meer websitebezoekers en leads. Laat zien we je bent met jouw website als meer dan een visitekaartje. Gebruik contentmarketing voor meer websiteverkeer.

·       Meer conversies en verkopen. Hoe goed verkoopt jouw website eigenlijk? Visible verhoogt de conversie van jouw website met bijvoorbeeld waardevolle teksten en video.

·       Verhoog het vertrouwen in jouw bedrijf. Hoe meer iemand jou vertrouwt, hoe groter de kans dat diegene jouw product of dienst aanschaft. Wij zetten hiervoor contentmarketing in.

·       Word autoriteit in jouw branche. Word bekender en, nog belangrijker, betrouwbaarder. Door relevante word jij de beste in jouwbranche en stappen klanten als eerste naar jou toe.

 

Website & website update

Een website speelt vandaag de dag een cruciale rol als communicatiemiddel. Je website is van jou en daardoor heb je geen last van de grillen van grote social mediabedrijven. Wat wil jij bereiken met jouw website? We denken graag met je mee. Verschillende ondernemers zoals Fluctis Energy en SAL. Keukendesign gingen je al voor. Zij profiteerden van een grondig zoekwoordenonderzoeken een SEO-contentupdate van hun website. Het resultaat? Ze staan nu hoger in de zoekresultaten van Google en bereiken meer klanten via hun website.

 

“Tabitha beweegt zich snel makkelijk tussen de collega's en werkt op een plezierige en effectieve manier samen.” - Marco Frijlink, voorzitter Vereniging Openbaar Onderwijs

 

Social media video

Video groeit, met name op social media. Het trekt de aandacht en zorgt al snel voor een verdubbeling van het aantal mensen dat jouwbericht ziet op social media. Video zorgt ook voor meer klikken naar je website. Visible maakte diverse social mediafilmpjes voor bijvoorbeeld Aatop ICT, PvdA Harderwijk en Mijndomein. Voor HK13TV maakt Tabitha regelmatig filmpjes en had zij haar eigen talkshow.

 

“Tabitha is een professionele en gedreven contentmarketeer die op veel gebieden goed uit de verf komt. Met Tabitha kun je eraltijd van op aan dat ze levert!” - Joost van Rooij, CMO Mijndomein

 

Nieuwsbrief & e-mailmarketing

Nieuwsbrieven verleden tijd? Absoluut niet! E-mailmarketing bruist nog steeds van energie. Het is juist dé manier om klanten te betrekken bij jouw merk en geïnteresseerde mensen naar binnen te lokken. Bijvoorbeeld met boeiende blogs, speciale acties en antwoorden op veelgestelde vragen. Jee-mailvolgers zien dit als een waardevol cadeautje. Wanneer ze jouw product of dienst weer nodig hebben, denken ze direct aan jou. En wie weet, zullen ze jou ook aanbevelen aan vrienden en familie.

 

Online en offline communicatiematrix

Start dan nu met jouw marketingplannen of laat je door ons adviseren. Op basis van jouw wensen en mogelijkheden, maakt Visible een persoonlijk adviesplan. Soms is dat een compleet marketing & communicatieplan. Maar dat kan ook een zoekwoordenonderzoek of een advies over welke communicatiemiddelen je het beste inzet en hoe dan. Je krijgt altijd een passend advies.

 

Heb je een marketingplan maar zie je op tegen de uitvoering? Heb je er geen tijd voor? Geen zorgen! Tabitha neemt het werk uit handen. Van het regelen van een advertentie tot het schrijven van de blogs voor je website, we regelen het voor jou.

Tabitha Poolen

Tabitha Poolen

Contentmarketeer

Meer zichtbaar? Meer volgers? Meer bezoekers? Groei met jouw bedrijf door een converterende marketingstrategie. Als ervaren contentmarketeer verzorgt Tabitha van Visible ook de uitvoering, bijvoorbeeld met SEO-websiteteksten en social media video.

Website bekijken

Neem contact op met:

Tabitha Poolen

Neem direct contact op met de professional op de manier die jij het prettigst vindt.

Mail Telefoon