Tim Bunskoeke

Tim Bunskoeke

Over Bunsko.nl

Met Bunsko.nl help ik kleine en middelkleine bedrijven om (de eerste) stappen te zetten in de wereld van online marketing. Dit kan zijn door middel van een SEO-, Social Media- of SEA training, maar ook door het opzetten van een marketingstrategie en/of het uitvoeren van een analyse of onderzoek. Natuurlijk kan ik ook helpen met de uitvoer van deze marketingtaken.

Het marketingtraject met Bunsko start altijd met gedegen onderzoek en een (face-to-face) gesprek. Want ik houd van korte lijntjes en direct contact. Samen komen wij erachter waar je behoeften liggen. Wil je organisch groeien (SEO), wil je meer verkeer via advertenties (SEA) of wil je meer volgers via Social Media? Elk kanaal heeft zo zijn voor- en nadelen. Samen kijken wij naar de meest geschikte mogelijkheden om snel resultaat te krijgen, want daar draait het uiteindelijk om.

Momenteel ben ik zo'n 10 jaar actief in de wereld van Online Marketing. Ik heb ervaring opgedaan bij diverse (grote)marketingbureaus en heb ook aan de kant van de klant gewerkt. Zo weet ik wat jij als ondernemer nodig hebt, om snel stappen te kunnen zetten. Meer weten of even babbelen? Bel of mail gerust!

Tim Bunskoeke

Tim Bunskoeke

SEO & SEA Specialist - Founder Bunsko.nl

Tim is oprichter van Bunsko.nl - Een onlinemarketingbureau dat zich richt op kleine en middelkleine ondernemers welke stappen willen maken in de wondere wereld van de marketing. Tim heeft meer dan 10 jaar ervaring in SEO & SEA en is momenteel (ook) werkzaam als Online Marketing Strateeg.

Website bekijken

Neem contact op met:

Tim Bunskoeke

Neem direct contact op met de professional op de manier die jij het prettigst vindt.

Mail Telefoon