Trix Hakstege

Trix Hakstege

Verwoord, verspreid, vertaald

Als Senior SEO Copywriter, Contentstrateeg en Localization Specialist ben ik jouw geheime wapen in het laten schitteren van je bedrijfsverhaal. Mijn passie ligt in het vangen van ideeën en ze te transformeren tot verhalen die niet alleen boeien en de juiste snaar raken, maar ook zoekmachines verleiden. Met een scherp oog voor detail en een diepgaand begrip van taal, weef ik woorden tot krachtige content die opvalt in het digitale landschap.

Maar ik bied meer dan alleen woorden. Als ervaren contentstrateeg werk ik nauw met je samen om de perfecte roadmap voor je contentcreatie uit te stippelen. Samen bepalen we welke verhalen verteld moeten worden, op welke platforms ze het meest effectief zijn en hoe ze zich kunnen verspreiden als een lopend vuurtje. Bovendien ben ik jouw taalverbindingspunt, met de vaardigheid om jouw boodschap naadloos om te zetten van het ene idioom naar het andere, waardoor je publiek wereldwijd wordt bereikt.

Dus, als je op zoek bent naar een expert die niet alleen de kracht van taal begrijpt, maar ook de strategie erachter, ben je op de juiste plek. Samen kunnen we je bedrijf naar nieuwe hoogten tillen, waarbij elk woord en elke zin bijdraagt aan het opbouwen van een boeiend verhaal dat resonantie vindt bij de juiste mensen.

Trix Hakstege

Trix Hakstege

Sr. SEO Copywriter, Contentstrateeg & Localization Specialist

You name it. I catch it. Voor veel ondernemers is het makkelijk om te vertellen waarom ze doen wat ze doen. En waarom ze hier zo goed in zijn. Maar dat verhaal duidelijk en goed leesbaar op papier krijgen? Daar verschijn ik op het toneel. Ik help jou om jouw verhaal te vertellen. En ik help je bepalen welke content je wanneer en op welke kanalen plaatst. Ben je op zoek naar het bepalen van jouw tone of voice, of wil je deze vertaald hebben (EN <-> NL)? Kom maar op!

Website bekijken

Neem contact op met:

Trix Hakstege

Neem direct contact op met de professional op de manier die jij het prettigst vindt.

Mail Telefoon

Geschreven door:

Trix Hakstege

Bekijk alles
No items found.