Demi van Ditmarsch

Demi van Ditmarsch

SEO, SEA en Social Ads zijn drie belangrijke aspecten van online marketing. Als het gaat om deze onderwerpen, kan ik met vertrouwen zeggen dat ik weet waar ik het over heb. Wanneer ik met een project aan de slag ga, duik ik niet alleen in de wereld van SEO, SEA en Social Ads, maar ook in de wereld van jouw organisatie. Ik geloof dat het begrijpen van jouw bedrijf, jouw doelen en jouw doelgroep essentieel is om maatwerkoplossingen te creëren die passen bij jouw bedrijf.

Wat betreft communicatie, hou ik van transparantie. Ik leg graag de complexe wereld van algoritmes en advertentieplatforms uit in gewone mensentaal. Geen geheimen, geen mysterie. Eerlijke en duidelijke communicatie, zodat je precies weet wat er gaande is.

Dus laten we samenwerken, korte lijnen creëren en ons verdiepen in jouw organisatie om de beste resultaten te behalen.

Demi van Ditmarsch

Demi van Ditmarsch

SEO, SEA en Social Ads specialist

Een gemotiveerde marketing professional met een enorme passie voor online zo kun je mij het best omschrijven. Maximaal resultaat voor de klant is altijd mijn doel, door mij te verdiepen in de organisatie ben ik in staat om de wensen van de klant te vertalen naar het beste rendement. Wie ben ik voor de rest? Iemand die niet stil kan zitten, ik hou van het ontdekken van nieuwe plekken, het verbreden van mijn netwerk en (af en toe) sporten.

Website bekijken

Neem contact op met:

Demi van Ditmarsch

Neem direct contact op met de professional op de manier die jij het prettigst vindt.

Mail Telefoon

Geschreven door:

Demi van Ditmarsch

Bekijk alles
No items found.