Jacco Bronkhorst

Jacco Bronkhorst

Lokale Vindbaarheid:
Wie wil er nou niet lokaal beter gevonden worden? Als lokale ondernemer is het superbelangrijk dat potentiële klanten uit jouw regio, jouw bedrijf ook kunnenvinden online.

Even Googlen op Schildersbedrijf Ede…..aaahhhh kijk…..dat moeten we hebben.

Even doorklikken en een afspraak inplannen.

Ja…zo gaat het tegenwoordig. En dan wil je natuurlijk dat jouw bedrijf naar boven komt drijven. Dat is waar we voor moetengaan.

Juist als lokaal bedrijf is er veel winst te behalen in de zoekmachines. Want ongeveer 46% van alle zoekopdrachten zijn lokaal. Das bijna de helft. Je begrijpt dus wel wat voor impact het kan hebben als je een goede positie in Google hebt.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Ik geef je graag op een laagdrempelige manier advies over Lokale SEO. Zou kunnen we samen jouw bedrijf op de Google kaart zetten.

Funnels (Online leadgeneratie):

Hoe zorg je er nu voor dat een koude bezoeker een klant wordt? Door dit slim en strategisch in te richten begeleid je jouwbezoeker naar bijvoorbeeld het inplannen van een afspraak in jouw agenda. Daar zijn allemaal slimme technieken en strategieën voor die ik graag met je wil delen. Wat zou voor jouw bedrijf kunnen werken? Hoe ziet jouw salesproces er nu uit? Zijn er zaken die je slimmer kan doen?


Bovenstaande klinkt natuurlijk allemaal heel mooi en chique, maar ik probeer juist ‘Online Marketing’ toegankelijk te maken voor elk bedrijf. Juist voor de wat kleinere ondernemers. Door te kijken wat je als bedrijf ook zelf kan doen op dit gebied.

Plan een vrijblijvende afspraak in mijn online agenda en ik bespreek dit graag samen met jou met een (virtuele) kop koffie of thee.

Jacco Bronkhorst

Jacco Bronkhorst

Full Stack Funnel Bouwer

Jacco is eigenaar van Refreshed Webdesign & online marketing. Hij is Full Stack Funnel Bouwer i.o, Local SEO consultant en Webdesigner in één. Hij helpt o.a. ZZP-ers, Kleinbedrijven en het (kleine) MKB met: ● Betere lokale vindbaarheid ● Online leadgeneratie dmv Funnels ● Local SEO consultancy ● Business Coaching Online marketing toegankelijk maken voor elk bedrijf!

Website bekijken

Neem contact op met:

Jacco Bronkhorst

Neem direct contact op met de professional op de manier die jij het prettigst vindt.

Mail Telefoon

Geschreven door:

Jacco Bronkhorst

Bekijk alles
No items found.