Karin Schepers

Karin Schepers

360 ̊marketing

Naast Contentmarketing en SEO Copywriting houd ik me bezig met allerlei aspecten van het marketingvak, zoals Strategie, Online marketing en Marketingcommunicatie. Dat doe ik onder de naam 360 ̊marketing. Met persoonlijke aandacht, een allround pakket aan diensten en een flinke dosis creativiteit verzorg ik de ideale marketingmix.

Samenwerken met 360graden marketing betekent de volgende stap voor de groei van jouw marketingperformance. Of het nu gaat om een heldere visie, een betere zichtbaarheid en meer naamsbekendheid, een groter bereik en meer leads of het versterken van je overall marktpositie. Door de juiste strategie en inzet van middelen te kiezen, de verschillende elementen van je marketingmix goed op elkaar af te stemmen en op de juiste manier uit te voeren, ontstaat een compleet en consistent beeld bij je doelgroep. Zo wordt jouw marketing 360graden rond.

Ik houd van dynamiek enerzijds en relaties bouwen anderzijds. Veel van mijn opdrachtgevers bevinden zich in de B2C of B2B markt. En de meeste van mijn (inter)nationale klanten vind je in een specifiek aantal marktsegmenten, zoals FMCG, food, sport, recruitment en consultancy. Ook ben ik werkzaam in de publieke sector. Een gezonde samenleving en duurzaamheid zijn daarbij belangrijke thema’s.

Tot slot geldt voor mij, dat er - in welke sector ik ook werk – een goede, open klantrelatie is. Ik werk graag op een vlotte, prettige manier samen.

Nieuwsgierig en heb je een specifieke marketinguitdaging waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken? Neem dan snel contact met mij op.

Karin Schepers

Karin Schepers

Contentstrateeg & SEO copywriter Eigenaar 360 ̊marketing

Of het nu gaat om Strategie, SEO Copywriting of Zoekwoordenonderzoek, ik help je graag met effectieve contentmarketing om zo de zichtbaarheid en de autoriteit van je merk of organisatie te verhogen. Beter presteren in de zoekresultaten betekent meer kwalitatieve leads en versterking van je marktpositie. Eén van mijn referenties vertelt: ‘Het zit ‘m in haar strategische benadering van uitdagingen, haar gedrevenheid en creatieve, oplossingsgerichte, aanpak. Daarnaast is ze een kei in het schrijven van teksten en levert ze altijd kwaliteit.’

Website bekijken

Neem contact op met:

Karin Schepers

Neem direct contact op met de professional op de manier die jij het prettigst vindt.

Mail Telefoon

Geschreven door:

Karin Schepers

Bekijk alles
No items found.