Zana Boedhoe

Zana Boedhoe

Als SEO-specialist met meer dan 5 jaar ervaring kan ik jou helpen aan een toppositie binnen Google. Ik werk als freelancer onder de naam: Triple S Marketing. ‘Triple S’ staat voor: Samen Sterker Staan.  Samenwerking staat namelijk centraal in mijn aanpak, maar is ook essentieel om de beste resultaten te behalen. Door het delen van relevante informatie, doelstellingen en inzichten met elkaar, kan ik een passende SEO-strategie voor jou ontwikkelen om zo die toppositie te verkrijgen.  

Om de vindbaarheid van jouw website te optimaliseren, start ik altijd met een uitgebreid zoekwoord onderzoek. Een zoekwoord onderzoek is een onmisbaar onderdeel van SEO. Maar waarom eigenlijk? Hiermee breng ik in kaart op welke zoekwoorden de doelgroep zoekt. Of een zoekwoord geschikt is voor een verbeterkans hangt af van het zoekvolume, de zoekintentie en de autoriteit van de concurrenten. Zodra dat duidelijk is, kunnen de volgende stappen worden bepaald hoe jouw website beter vindbaar kan worden gemaakt in Google.  

Na het zoekwoordonderzoek zijn er verschillende vervolgstappen die genomen kunnen worden om de SEO-strategie verder vorm te geven:

Contentcreatie: Op basis van de interessante, maar relevante zoekwoorden, kunnen we nieuwe (content)pagina’s creëren, maar ook bestaande content optimaliseren.  

On-page optimalisatie: Hierbij wordt o.a. gekeken naar de metagegevens, koppen, afbeeldingen en interne links.

Technische optimalisatie: Naast content is techniek ook belangrijk om een toppositie te verkrijgen. Hierbij kun je denken aan de: laadsnelheid, indexeerbaarheid en linkstructuur van je website.

Off-page optimalisatie: de factoren buiten je website spelen ook een rol in de ranking, zoals de verwijzingen van een andere website naar jouw platform. Google ziet het aantal links naar jouw website als een bewijs van de kwaliteit / autoriteit. Ik zal daarom zorgen voor meer waardevolle, maar relevante verwijzingen van andere websites om zo de domeinautoriteit te verhogen.

Monitoring:  ik houd de prestaties van jouw website in de gaten. Analyseer de data en speel hierop in. Naast het gebruik van speciale tools, kan ik ook een dashboard ontwikkelen waardoor we samen inzicht hebben.

Wil jij ook graag met jouw bedrijf die topposities verkrijgen en behouden? Neem dan contact met mij op, want samen zorgen we ervoor dat je bedrijf online sterker zal staan! Maar neem ook gerust contact met mij op als je graag meer zou willen weten.

Zana Boedhoe

Zana Boedhoe

SEO specialist

Hoe vaak bekijk jij de tweede pagina van Google’s zoekresultaten? Een overgrote deel van de mensen kijkt niet verder dan de eerste pagina. Een toppositie is daarom van essentieel belang. Wil jij jouw concurrenten achter je laten en ook een toppositie verkrijgen in Google? Als ervaren SEO-specialist kunnen we hier samen voor zorgen. Met mijn kennis en skills zorg ik ervoor dat de strategie naadloos aansluit op jouw doel en doelgroep. Zo behalen we niet alleen die toppositie, maar weten we het ook vast te houden.

Website bekijken

Neem contact op met:

Zana Boedhoe

Neem direct contact op met de professional op de manier die jij het prettigst vindt.

Mail Telefoon

Geschreven door:

Zana Boedhoe

Bekijk alles
No items found.